Sähköajoneuvojen latausasemat

eTolppa on nykyaikainen hybridi- ja sähköautojen lataus- ja lämmitystolppa, joka mittaa sähkönkulutusta pistokekohtaisesti ja käyttäjäkohtaisesti. eTolpan avulla auton lataus onnistuu kätevästi etänä internetin, mobiilisovelluksen tai digikellon avulla silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Kotimaiset latausasemamme täyttävät kansainväliset IEC-standardit.

Latausasema 22 kW tai 2x22 kW

1- tai 2-puoleisena saatava tehokas 22 kilowatin latausasema sisältää kWh-mittarin, latauksen tilaa näyttävän led-valon, etähallittavan digitaalisen kellon, modeemin ja betonijalustan. Latausasema sopii vaativiin ympäristöihin, kuten pysäköintihalleihin ja hotelleihin.

Pyydä tarjous

Latausrasia 3,6 kW

Kätevä sähköauton latausrasia sisältää kWh-mittarin pulssilähdöllä ja paikallisnäytöllä. Rasiaan on saatavilla seinä- tai pylväskiinnitys, ja latauspistoke on sijoitettavissa myös rasian oikealle sivulle. Rasia soveltuu hyvin latausasemaksi julkisille paikoille ja parkkialueille.

Pyydä tarjous

Latausasema 3,6 kW kiinteä kaapeli

Kiinteällä kaapelilla varustettu sähköauton latausasema sisältää kWh-mittarin ja latauksen tilaa indikoivan led-valon. Helppokäyttöisessä rasiassa on seinä- tai pylväskiinnitys, ja se soveltuu erityisen hyvin auton kotilataukseen.

Pyydä tarjous

Latausasema 11-22 kW kiinteä kaapeli

Kiinteällä kaapelilla varustettu sähköauton latausasema sisältää kWh-mittarin ja latauksen tilaa indikoivan led-valon. Helppokäyttöisessä rasiassa on seinä- tai pylväskiinnitys, latausasema sopii vaativiin ympäristöihin, kuten pysäköintihalleihin ja hotelleihin.

Pyydä tarjous

95.000 tyytyväistä käyttäjää

Asennettuja eTolppia 12.500

IGL-Technologies Oy

IGL-Technologies on teollisen internetin sovellusten, langattomien verkkojen ja etäohjausjärjestelmien sekä automaatioteknologian sopimustoimittaja.

Yhteystiedot

+358 (0)40 6538556
info@igl.fi
IGL-Technologies Oy
Korkeakoulunkatu 1
33720 Tampere